Data de l’esdeveniment: 27/06/23

Ponents convidats:

Sra. Manola Brunet, Sr. Bruno Perez Juncà, Sra. Elisabeth de Nadal

Descripció:

El passat dimarts dia 27 de juny, es va celebrar el XXIVè Cicle de l’Empresa Familiar Andorrana amb una gran participació.

La Sra. Elisabeth de Nadal, sòcia del despatx professional Cuatrecasas, va fer-se càrrec de la primera conferència, que va tractar sobre Polítiques ESG, l’Empresa Familiar, noves obligacions i noves responsabilitats.
El Sr. Bruno Pérez-Juncà, pèrit judicial informàtic forense, va pronunciar la segona ponència el tema del qual eren els riscos del món digital.
La tercera conferència va ser conduïda per la Sra. Manola Brunet, presidenta de la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial.

Posteriorment, es va celebrar una taula rodona moderada per la Sra. Mònica Bordas i en la qual van participar els tres ponents del Cicle. Aquest col·loqui va versar sobre les empreses familiars responsables i els assistents van tenir l’ocasió de participar formulant algunes preguntes sobre el tema central del mateix. Els continguts del Cicle van ser de gran interès per als assistents.