Socis

Els socis de l’Empresa Familiar Andorrana són aquells, dels quals una part de l’accionariat està ostentada per una mateixa o vàries famílies i en què la presa de decisions recau en el grup familiar.

 

Els associats formen part d’una xarxa en la qual poden connectar, compartir experiències i aprendre dels altres membres de l’associació en un entorn de confidencialitat i, per extensió, amb els altres membres que pertanyen al conjunt d’associacions que integren la European Family Businesses.
Joves EFA Andorra

Joves EFA

Els Joves de l’EFA es coordinen a través d’una secció que va néixer a l’any 2018, com un punt de trobada i diàleg entre els membres de les noves generacions de les empreses associades a l’Empresa Familiar Andorrana. Un lloc on compartir els valors de l’empresa familiar, les experiències professionals i els reptes que planteja el relleu generacional.

 

La formació i la divulgació de temes d’interès per als membres de les noves generacions és de vital importància. En quest sentit, s’organitzen jornades formatives amb ponents del món de l’empresa o de la docència, amb l’objectiu de preparar els joves per la continuïtat i èxit del projecte empresarial familiar.

Socis Estratègics

L’organització i celebració anual d’alguns dels actes més representatius, com el Fòrum d’empresa familiar i el Cicle d’empreses familiars, compta amb la col·laboració i suport de diferents entitats financeres.

 

Les entitats financeres Andbank, Crèdit Andorrà i MoraBanc aporten els fons necessaris per fer que l’EFA pertanyi a l’European Family Businesses.
logo andbank
logo-credit-andorra-efa
logo morabanc efa