20

octubre, 2020

Gestió de la pandèmia, valoració i perspectives.

Digitalització del sistema sanitari: una opció real de diversificació econòmica.

El pròxim dia 20 d’octubre a les 9.30 hores l’Empresa Familiar Andorrana organitza una jornada amb el Director General del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, el Sr. Josep Maria Piqué Badia. La jornada se celebrarà en format Webinar mitjançant la plataforma Zoom a causa de les restriccions imposades per la situació sanitària.

El contingut del Webinar seguirà el següent patró: Primerament es farà una valoració de la pandèmia del SARS-CoV-2, del seu impacte i de les perspectives futures al Principat.

Seguidament, es tractarà el Pla Nacional de digitalització del sistema sanitari, un projecte que de tirar endavant esdevindria en una via de diversificació de l’economia andorrana. La creació d’un banc de dades mèdiques solvent, robust i segur permetria a Andorra construir una reputació internacional positiva que li permetria atraure bancs de dades de països tercers.

L’enllaç per assistir a la reunió és el següent:

https://us02web.zoom.us/j/83826000181

ID de la reunió: 838 2600 0181

Esperem poder comptar amb la seva assistència.

29

octubre, 2020

Blockchain i criptomonedes: Una disrupció imparable

El Blockchain no només és un terme de moda, sinó que es tracta d’un concepte que planteja una revolució absoluta en l’economia, les finances i el comerç. Les criptomonedes són la cara més visible i popular d’aquesta tecnologia, però el seu abast és incalculable i pot arribar a transformar l’economia global tal com la coneixem.

La conferència anirà a càrrec del Sr. Albert Castellana, enginyer informàtic, vicedegà d’Innovació i emprenedoria del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya (COEINF), CEO de StakeHound, Director de Producte de Radix DLT Ltd, partner d’Olyseum, fundador de Fomonomics i assessor de He3Labs, totes elles empreses relacionades amb el Blockchain i les Tecnologies de la Informació. Durant la seva trajectòria professional ha sigut membre fundador i assessor de diversos projectes empresarials innovadors relacionats amb les noves tecnologies, fins a arribar a convertir-se en un reconegut expert a escala internacional en la tecnologia blockchain, criptomonedes i l’economia digital.

La jornada està prevista pel dijous 29 d’octubre de 2020 a les 18 h. A causa de la situació d’excepcionalitat sanitària, se celebrarà en format Webinar mitjançant la plataforma Zoom.

L’enllaç per assistir a la reunió és el següent:

https://us02web.zoom.us/j/84814718769

ID de la reunió: 848 1471 8769

Esperem poder comptar amb la seva assistència.