Data de l’esdeveniment: 28/10/21

Ponents convidats:

Sra. Sonia Fernández-Vidal
Doctora en Informació i Òptica Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat i col·laborat com a investigadora en alguns dels centres més prestigiosos a nivell mundial. És professora del departament de física de la Universitat Autònoma de Barcelona i co-fundadora de la consultora tecnològica Gauss & Neumann. Acadèmica Numerària de la Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAEU), el 2017 va ser seleccionada per la revista Forbes com una de les 100 persones més creatives del món, i en el 2018 va ser triada en el Rànquing Choiseul 100 Líders. Com a escriptora i divulgadora científica, treballa per a aconseguir que la ciència sigui divertida, apassionant i fàcil d’entendre.

Sr. Andrea Ambrosini
Llicenciat en ciències econòmiques, diplomat en morf-psicologia i PDG per l'escola de negocis IES ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en el sector de l'automoció. Va ser cofundador i director general de HOHE-FMB Components, que en el 2001 va ser venuda al tercer major proveïdor de components d'automoció a escala mundial, Magna International, passant a ser Director Internacional de l'àrea de miralls. Posteriorment va cofundar Bside Purchasing Solutions, una empresa experta en Enginyeria de Compres, càrrec que va compaginar amb la seva feina a VISAGE, una consultoria conscient, compromesa a ajudar a persones i empreses en el seu autoconeixement de la qual n’és cofundador.

Sr. Lluís Guerra Vidiella
Doctorant en Ciències Econòmiques i Empresarials (Comptabilitat i Auditoria) en la Universitat de Barcelona i PDG per l’escola de negocis IESE, és soci i fundador d’AUDITIA Audit, Tax and Advisory.
Des de 1987 assessora i audita companyies nacionals i multinacionals. És especialista en empresa familiar i en el mercat internacional. Fermament compromès en consultories i auditories per al Tercer Sector, proporciona aquests serveis a les principals organitzacions espanyoles no lucratives. En 2005 va fundar amb els seus companys departament de crisi i reestructuració empresarial que lidera des de llavors. Té gran experiència en la constitució de proves pericials i en la defensa dels seus informes davant dels tribunals

Descripció:

Repensar l’empresa familiar des del capitalisme conscient

Ahir l’EFA va organitzar una taula rodona sota el títol “Repensar l’empresa familiar des del capitalisme conscient”, un moviment que considera que les empreses, com a instruments amb major capacitat de transformació humana per sobre de Governs i ONGs, no han de considerar els diners com el propòsit últim de l’organització sinó com un mitjà per a aconseguir un propòsit, on la cultura empresarial ha d’estar orientada a les persones i als valors col·laboratius, desenvolupant projectes sostenibles i de caràcter social.

Moltes gràcies als ponents Sònia Fernández-Vidal, Lluís Guerra i Andrea Ambrosini, empresaris són membres del Patronat Capitalisme Conscient, i a tots els assistents.

PROGRAMA:

Programa:

8.45h | Acreditacions Art Hotel.

9.00h | Discurs de benvinguda a càrrec del president secció Joves de l’EFA, Sr. Manel Cerqueda Díez.

9.15h | Ponència: “Repensar l’empresa familiar des del capitalisme conscient: compartir l’experiència dels empresaris”. A càrrec de la Sra. Sonia Fernández-Vidal, el Sr. Andrea Ambrosini i el Sr. Lluís Guerra Vidiella, membres del Patronat de Capitalisme Conscient.

10:30h | Fi de la jornada

Presentació Capitalisme Conscient

VÍDEO DE LA PONÈNCIA

Vols veure el vídeo? Introdueix la contrasenya següent:

EFA%28102021!