Data de l’esdeveniment: 26/02/21

Ponents convidats:

Sr. Enrique Rojas Montes és Catedràtic de Psiquiatria i Director de l’ “Instituto Español de Investigaciones Psiquiátricas” de Madrid. President de la Fundació Rojas-Estapé, inaugurada al 2009 junt amb la seva dona per a l’estudi i tractament dels trastorns de la personalitat en persones amb pocs recursos materials.

Ha sigut guardonat amb multitud de premis durant la seva carrera professional, com el Premi Extraordinari del Doctorat en Medicina “Premio Conde de Cartagena” de la Reial Acadèmia de Medecina de Madrid per un treball d’investigació sobre les depressions, Premi “Boehringer Ingelheim” al periodisme en Medecina, Premi Opinió Sanitària al millor article de premsa mèdica titulat “La depresión: la epidemia de nuestro tiempo” o el premi “Know Square” rebut el 2012 pel llibre que més va ajudar als empresaris espanyols entre una selecció de 200 llibres. Ha sigut també Metge Humanista de l’Any a Espanya nomenat pel Ministeri de Sanitat.

Els seus treballs d’investigació se centren en tres temes principals: les depressions, l’ansietat i els trastorns de personalitat. Els seus assajos tracten l’amor i el desamor, la sexualitat i la voluntat.

És autor de més de vint llibres dels quals ha venut més de dos milions de còpies, estant alguns d’ells diverses setmanes en la llista dels llibres més venuts. La seva obra ha estat traduïda a l’anglès, francès, italià, rus, portuguès, polonès, alemany i turc.

Descripció:

No et rendeixis, la pandèmia és passatgera

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) va celebrar el passat divendres 26 de febrer un Webinar obert al públic en general titulat “No et rendeixis: la pandèmia és passatgera” a càrrec del Dr. Enrique Rojas Montes, Catedràtic de Psiquiatria, Director del centre “Instituto Español de Investigaciones Psiquiátricas” de Madrid i autor de més d’una vintena de llibres dels quals ha venut més de dos milions de còpies, estant alguns d’ells diverses setmanes en la llista dels llibres més venuts.

El Dr. Rojas ha assegurat que la situació que vivim no té precedents però que caldrà tirar endavant, sent vital la paciència i l’aprenentatge de l’adversitat.

Considera que ara més que mai, prenen valor el que ell anomena els arguments de la vida: l’amor, el treball, la cultura, l’amistat i les aficions, tots ells imprescindibles per un projecte de vida ple i complet.

Per finalitzar, ha donat els set consells que ell considera necessaris per a ser feliç, els quals enumerem a continuació:

  • Superar les ferides del passat.
  • Una visió optimista de la vida.
  • Voluntat de ferro.
  • Equilibri entre el cor i el cap.
  • Tenir un projecte de vida.
  • Donar felicitat a la gent que ens envolta.
  • Visió a llarg termini.

PROGRAMA:

9.15h | Discurs del President de l’Empresa Familiar Andorrana, Sr. Francesc Mora.

9.30h | Ponència: “No llençar la tovallola, la pandèmia és passatgera: per a una actitud empresarial intel·ligent.”

10.30h | Precs i preguntes.

10.45h | Fi de la jornada.

 

VÍDEO DE LA PONÈNCIA