Data de l’esdeveniment: 29/10/20

Ponents convidats:

Sr. Albert Castellana, enginyer informàtic, vicedegà d’Innovació i emprenedoria del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya (COEINF), CEO de StakeHound, Director de Producte de Radix DLT Ltd, partner d’Olyseum, fundador de Fomonomics i assessor de He3Labs.

Descripció:

Blockchain i criptomonedes: Una disrupció imparable

El Blockchain no només és un terme de moda, sinó que es tracta d’un concepte que planteja una revolució absoluta en l’economia, les finances i el comerç. Les criptomonedes són la cara més visible i popular d’aquesta tecnologia, però el seu abast és incalculable i pot arribar a transformar l’economia global tal com la coneixem.

La conferència anirà a càrrec del Sr. Albert Castellana, enginyer informàtic, vicedegà d’Innovació i emprenedoria del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya (COEINF), CEO de StakeHound, Director de Producte de Radix DLT Ltd, partner d’Olyseum, fundador de Fomonomics i assessor de He3Labs, totes elles empreses relacionades amb el Blockchain i les Tecnologies de la Informació. Durant la seva trajectòria professional ha sigut membre fundador i assessor de diversos projectes empresarials innovadors relacionats amb les noves tecnologies, fins a arribar a convertir-se en un reconegut expert a escala internacional en la tecnologia blockchain, criptomonedes i l’economia digital.

La jornada està prevista pel dijous 29 d’octubre de 2020 a les 18 h. A causa de la situació d’excepcionalitat sanitària, se celebrarà en format Webinar mitjançant la plataforma Zoom.

L’enllaç per assistir a la reunió és el següent:

https://us02web.zoom.us/j/84814718769

ID de la reunió: 848 1471 8769

Esperem poder comptar amb la seva assistència.

PROGRAMA:

18.00h |  Presentació Sr. Manel Cerqueda Díez

18.15h |  Ponència: “Blockchain i criptomonedes: una disrupció imparable”. A càrrec del Sr. Albert Castellana.

 19.15h |  Fi de la jornada

Cartell de la jornada