Data de l’esdeveniment: 29/10/20

Ponents convidats:

Sr. Albert Castellana, enginyer informàtic, vicedegà d’Innovació i emprenedoria del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya (COEINF), CEO de StakeHound, Director de Producte de Radix DLT Ltd, partner d’Olyseum, fundador de Fomonomics i assessor de He3Labs.

Descripció:

Blockchain i criptomonedes: Una disrupció imparable

El dia 30 d’octubre l’Empresa Familiar Andorrana va organitzar un Webinar adreçat als membres de les noves generacions sota el títol “Blockchain i criptomonedes: Una disrupció imparable”. El ponent va ser el Sr. Albert Castellana que durant la seva trajectòria professional ha sigut membre fundador i assessor de diversos projectes empresarials innovadors relacionats amb les noves tecnologies, fins a arribar a convertir-se en un reconegut expert a escala internacional en la tecnologia Blockchain, criptomonedes i l’economia digital.

Blockchain és la tecnologia que habilita l’aparició de les criptomonedes. D’ençà que va aparèixer la primera criptomònada,  el Bitcoin l’any 2009, el mercat ha evolucionat considerablement, tant en la seva mida com en les aplicacions possibles de la tecnologia.

La capitalització actual de les criptomonedes és de 397 mil  milions de dòlars, i s’espera que arribi fins als trilions de dòlars en els pròxims anys. L’evolució del blockchain, amb l’aparició dels Smartcontracts o els Automated Market Makers permet la democratització i descentralització de les finances. La força disruptiva transversal d’aquesta tecnologia afectarà els sectors convencionals tal com els coneixem: ja és possible realitzar trading o aconseguir o atorgar un préstec sense la necessitat d’una entitat financera, i això només és la punta de l’iceberg.

El Sr. Castellana va realitzar una explicació molt senzilla, gràfica i precisa, que fins i tot els nouvinguts a la matèria van poder entendre. Interactuant amb els assistents i fent la presentació “a la carta”, la jornada va finalitzar amb una sèrie de preguntes i reflexions.

PROGRAMA:

18.00h |  Presentació Sr. Manel Cerqueda Díez

18.15h |  Ponència: “Blockchain i criptomonedes: una disrupció imparable”. A càrrec del Sr. Albert Castellana.

 19.15h |  Fi de la jornada

Cartell de la jornada

VÍDEO DE LA PONÈNCIA