Data de l’esdeveniment: 30/03/21

Ponents convidats:

M.I. Ministre de Salut Sr. Joan Martínez Benazet

Descripció:

Escenaris de vacunació i gestió de la pandèmia al Principat

El passat dimarts 30 de març de 2021, els socis de l’Empresa Familiar Andorrana i les seves famílies van poder gaudir d’una conferència privada amb el M.I. Ministre de Salut Sr. Joan Martínez Benazet, que va fer una valoració d’aquest any de pandèmia i una anàlisi de la gestió que les autoritats sanitàries estan fent en l’àmbit de la vacunació per aconseguir recuperar una vida normal. En aquest sentit, volem agrair al Ministre la seva consideració amb l’Empresa Familiar Andorrana.

Andorra és un país molt exposat al turisme i al comerç, amb una forta dependència dels països veïns. Aquests, en la seva lluita contra la pandèmia, han estat subjectes a polítiques de confinament que ens han afectat molt i que han deixat patent la vulnerabilitat de la nostra estructura econòmica.

Considerem que malgrat les limitacions i les complicacions existents en l’àmbit global a Andorra hem pogut gaudir d’una vida normal “entre cometes”. Evidentment que ens agradaria que tota la nostra població estiguessin ja tots vacunats, però l’aprovisionament de les vacunes no és una tasca senzilla en aquests moments ja que la demanda mundial està molt per sobre de l’oferta. La política d’aprovisionament i les expectatives a curt termini son dues qüestions que ens aclareix el Ministre Sr. Martínez Benazet.

Els escenaris de sortida estan plens d’interrogants. Aquest procés de vacunació serà suficient per controlar la pandèmia? Quina és l’opinió dels viròlegs? Aquest estiu podrem anar sense mascareta o ha vingut per quedar-se? Quan podran arribar turistes d’altres països?

Aquestes i altres preguntes són les que tots ens fem. Desitgem que tots puguem aprendre molt del M.I. Ministre de Salut d’Andorra, Sr. Joan Martínez Benazet.

PROGRAMA:

18.00h | Discurs del President de l’Empresa Familiar Andorrana, Sr. Francesc Mora.

18.15h | Ponència: “Andorra 2021: escenaris de vacunació i gestió de la pandèmia”

18.45h | Precs i preguntes.

19.15h | Fi de la jornada

Presentació M.I. Ministre de Salut Sr. Joan Martínez Benazet

VÍDEO DE LA PONÈNCIA

Vols veure el vídeo? Introdueix la contrasenya següent:

EFA%30032021!