Data de l’esdeveniment: 17/03/20

Descripció:

Comunicat de l’Empresa Familiar Andorrana

Davant la situació d’emergència sanitària provocada pel denominat Coronavirus SARS-Cov-2 la Junta Directiva que presideixo ha decidit donar difusió a aquest comunicat:

Donem ple suport a l’establiment de mesures sanitàries excepcionals per la situació d’emergència causada pel virus mencionat, per part del M.I. Govern d’Andorra.

Cal reconèixer la tasca que està duent a terme el personal sanitari així com tots els agents i altres servidors públics. En aquest sentit demanem la màxima cooperació per part de les empreses familiars, els seus membres i els seus empleats. També convé fomentar pràctiques que disminueixin el risc de contagi mitjançant l’impuls del teletreball, reduccions d’horaris, limitació d’aforaments, disminució de reunions presencials i reforçament de mesures d’higiene.

Estem vivint un moment difícil, que només podrem superar apel·lant als valors de l’empresa familiar, que són els valors de la nostra cultura i del nostre país. La confiança, la prudència, la solidaritat i la fortalesa ens ajudaran a superar satisfactòriament aquest moment complex que ens ha tocat viure. Estic segur que amb unitat els superarem satisfactòriament.

Mantindrem una taula de seguiment amb caràcter permanent prop del Govern, juntament amb altres agents econòmics i socials, per col·laborar sobre les mesures addicionals que l’evolució d’aquesta crisi posi de manifest.

A Andorra la Vella, el 17 de març de 2020

Francesc Mora Sagués

President