Data de l’esdeveniment: 27/05/21

Ponents convidats:

Sr. Philippe Grodner, president honorari del grup familiar francès  "Simone Pérèle", i president del capítol francès del Familiy Business Network i vicepresident per Europa.

Descripció:

Comunicat de l’Empresa Familiar Andorrana

La 20a Assemblea de l’Empresa Familiar Andorrana va tenir lloc el dijous 27 de maig a les 11:30h a la seu de l’EFA  i es va celebrar  per segona vegada de forma telemàtica.

A la sessió es van presentar els comptes de l’exercici, el compliment del pressupost i la memòria d’activitats corresponents a l’any 2020. També es va presentar el pressupost d’enguany i les activitats previstes de l’Associació per a aquest any 2021.

Com a cloenda de la mateixa va presentar una ponència el Sr. Philippe Grodner, president honorari del grup familiar francès  “Simone Pérèle”, i president del capítol francès del Familiy Business Network i vicepresident per Europa. El Sr. Grodner va parlar de la seva empresa, una firma prestigiosa amb seu a París des de 1948, que compta amb més de 1.500 treballadors i que està en mans de la tercera generació: ara n’és el president el seu fill Mathieu, mentre que Philippe Grodner ha passat a ser el president honorari del grup. Grodner va exposar davant dels membres de l’Empresa Familiar Andorrana el cas de ‘Simone Pérèle’ i com afronta la successió del grup familiar i la transmissió a les noves generacions.

VÍDEO DE LA PONÈNCIA

Vols veure el vídeo? Introdueix la contrasenya següent:

EFA%28052021!