Data de l’esdeveniment: 28/02/20

Ponents convidats:

Sra. Silvia Calvó Armengol, M.I. Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.
Sr. Marc Rossell, secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat.
Sr. Albert Moles, Director General de FEDA.

Descripció:

S’obren noves oportunitats de negoci per a les empreses del país

La M.I. Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sra. Silvia Calvó Armengol, el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Sr. Marc Rossell i el Director General de FEDA, Sr. Albert Moles, van explicar el passat 28 de febrer en una jornada organitzada per l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) a Andorra la Vella, les noves oportunitats de negoci que s’obren per les empreses del país en el marc de la Llei d’impuls de la transició energètica i el canvi climàtic (Litecc), així com els avanços en la transformació del model energètic actual cap a un model sostenible en el temps.

La Litecc proporciona un marc jurídic i dóna un impuls a la producció d’energies renovables per inversors privats, tant per consum propi com per a la seva comercialització. Per a projectes inferiors a 2.000 kW la inversió pot ser exclusivament privada, en canvi per a projectes amb potències superiors, la inversió s’ha d’articular o bé per règim de concessió o a través de FEDA mitjançant les seves filials FEDA Solucions o FEDA Ecoterm.

L’EFA amb aquesta conferència va voler transmetre als seus associats informació sobre el contingut de la llei i considera que la transició energètica s’ha de veure com una inversió i no com un cost, que a més garantirà la sostenibilitat del medi ambient i l’economia a llarg termini.

PROGRAMA:

08.45h |  Acreditacions Art Hotel
09.00h |  Presentació Sr. Francesc Mora Sagués, president de l’Empresa Familiar Andorrana
09.15h |  Ponència:“Com el capital privat pot contribuir a la transició energètica?” a càrrec de la M.I. Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sra. Silvia Calvó, el Secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Sr. Marc Rossell i el Director General de FEDA, Sr. Albert Moles.

10.30h |  Fi de la jornada

 

Llei 21/2018, del 13 de setembre, d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic (Litecc)

VÍDEO DE LA PONÈNCIA

Vols veure el vídeo? Introdueix la contrasenya següent:

EFA%180220!