Data de l’esdeveniment: 13/03/20

Ponents convidats:

Sr. Eric Baldellou, enginyer informàtic, responsable de Data Governance al Grup Veepee (Privalia).

Descripció:

Que poden fer les dades per la meva empresa?

El passat 13 de març de 2020, en un dia enrarit per les mesures preventives aplicades per pal·liar els efectes del Coronavirus, es va celebrar a la sala de conferències d’Andbank a Escaldes-Engordany una nova jornada adreçada als joves membres de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) sota el títol “Govern eficient de les empreses familiars: gestió intel·ligent de les dades”.

El ponent convidat va ser el Sr. Eric Baldellou, responsable de Data Governance al Grup Veepee (anteriorment Privalia) amb més de 20 anys d’experiència professional en el sector de les Tecnologies de la Informació, que va explicar la importància que tenen les dades que una empresa pot capturar del seu entorn, el seu tractament i com administrar-les per treure’n profit.

Disposar de dades i fer-ne un tractament adequat és de vital importància perquè millora la presa de decisions, incrementa l’eficiència operacional, obre noves oportunitats de negoci i permet conèixer millor als consumidors i la competència. El camí fins a ser una empresa orientada a les dades (Data-driven) no es pot fer d’un dia per l’altre, sinó que es tracta d’un procés complex de canvi intern de la cultura de l’empresa a tots els seus nivells.

En definitiva, les dades poden ser el nou petroli, però si no estan ben refinades no es poden utilitzar adequadament. Han de ser processades i transformades per tal de convertir-se en un actiu valuós que impulsi la rendibilitat de les empreses familiars.

PROGRAMA:

12.45h |  Acreditacions sala de conferències d’Andbank, 5a planta

13.00h |  Presentació Sr. Manel Cerqueda Díez

13.15h |  Ponència: “Govern eficient de les empreses familiars: gestió intel·ligent de les dades”
A càrrec del Senyor Eric Baldellou, enginyer informàtic i responsable de Data Governance al Grup Veepee (Privalia).

14.30h |  Fi de la jornada

Presentació: What can data do for my company?

VÍDEO DE LA PONÈNCIA

Vols veure el vídeo? Introdueix la contrasenya següent:

EFA%13032020!